Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
2005
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Fungal phytases in wholemeal breadmaking II: Effects of different phytases on technological and functional parameters of rye breads
Autorzy
Zyla K.
,
Mika M.
,
Gambus H.
,
Nowotny A.
,
Szymczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
phytase
wholemeal breadmaking
technological parameter
functional parameter
rye bread
bread
wholemeal rye bread
phytase A
phytase B
3-phytase A
6-phytase A
texture
antistaling
enzyme
amylase
protease
xylanase
lipase
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume08/issue4/art-72.html
Twórcy
autor
Zyla K.
University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Mika M.
autor
Gambus H.
autor
Nowotny A.
autor
Szymczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-17b4e8b8-ff60-45bc-945f-66adf1e448cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.