Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1992
|
2
|
Tytuł artykułu
Proby zastosowania lecytyny rzepakowej w piekarstwi
Autorzy
Haber T.
,
Lewczuk J.
,
Chmielewska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
lecytyna rzepakowa
wlasciwosci reologiczne
lecytyna
dodatki do zywnosci
fermentacja
wartosc wypiekowa
piekarstwo
emulgatory
pieczywo
cechy organoleptyczne
ciasto
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1992
Numer
2
Opis fizyczny
s.6-8,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Haber T.
autor
Lewczuk J.
autor
Chmielewska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1736bb0d-32e5-4e29-a9c5-90ef5ca24489
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.