Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1997
|
41
|
10
|
Tytuł artykułu
Proby wykorzystania szczepow drozdzy Saccharomyces diastaticus w procesie fermentacji alkoholowej. Cz.I. Selekcja szczepow drozdzy laczacych cechy wysokiej aktywnosci fermentacyjnej i amylolitycznej [Dokonczenie cz.I]
Autorzy
Zielinska K.
,
Miecznikowski A.
,
Stecka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
aktywnosc fermentacyjna
Saccharomyces diastaticus
selekcja
gorzelnictwo
wykorzystanie
aktywnosc amylolityczna
biotechnologia
browarnictwo
Saccharomyces cerevisiae
drozdze
fermentacja alkoholowa
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
10
Opis fizyczny
s.28-30,wykr.
Twórcy
autor
Zielinska K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
autor
Miecznikowski A.
autor
Stecka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-16becd79-69a8-415f-9937-90471ada92f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.