Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1993
|
25
|
Tytuł artykułu
Stopien dyspersji fazy wodnej w masle a intensywnosc przemian lipolitycznych
Autorzy
Staniewski B
,
Kisza J.
,
Juskiewicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
tluszcze
tluszcze zwierzece
maslo
zywnosc
przetwory mleczne
przemiany lipolityczne
dyspersja
faza wodna
badania organoleptyczne
zapach
smakowitosc
EN
storage durability
animal fat
butter
food
dairy product
lipolytic change
dispersion
water-phase
organoleptic test
odour
palatability
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1993
Tom
25
Opis fizyczny
s.3-12,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Staniewski B
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Kisza J.
autor
Juskiewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-16aba171-d705-4b3c-a2c9-0d7e067cdfcf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.