Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Badania wspolzaleznosci pomiedzy wybranymi cechami fizykochemicznymi i sensorycznymi miesa jalowek o roznym genotypie
Autorzy
Smiecinska K.
,
Wajda S.
Warianty tytułu
EN
Researches on relationships between particular of physico-chemical and sensorial features of meat of different genotypes heifers
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
mieso wolowe
bydlo czarno-biale
genotyp
mieso kulinarne
tluszcz srodmiesniowy
cechy jakosciowe
bydlo Limousine
jalowki
jakosc
pH
bialko ogolne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.119-127,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smiecinska K.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Wajda S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-164c8133-8157-435a-a267-0a5874abb8d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.