Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
04
|
Tytuł artykułu
Aromaty olejowe
Autorzy
Hoffmann B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ciastkarstwo
cukiernictwo
dodatki do zywnosci
wyroby cukiernicze
aromaty spozywcze
zastosowanie
piekarstwo
pieczywo
aromaty olejowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
04
Opis fizyczny
s.78-79
Twórcy
autor
Hoffmann B.
Wytwornia Aromatow Spozywczych 'Hoffmann', ul.Trzebawska 12, 62-060 Steszew
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-15cee1d7-73b4-49b7-9d7a-c1f16b383e24
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.