Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Kulinarny bestseller
Autorzy
Sat
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
salata
zdrowie czlowieka
serwowanie posilkow
trendy
zaklady gastronomiczne
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
s.16-17,fot.
Twórcy
autor
Sat
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-15ae7faf-b0b3-4ca1-b376-615779051555
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.