PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 31 | 2 |

Tytuł artykułu

Zawartosc azotanow i azotynow w wybranych owocach krajowych

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

2

Opis fizyczny

s.197-198,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Medyczna, 15-230 Bialystok, ul.J.Kilinskiego 1
autor
autor

Bibliografia

  • 1. Młodecki H., Piekarski L.: Zagadnienia zdrowotne żywności. PZWL, Warszawa 1987; 436-446
  • 2. Gertig H.: Żywność a zdrowie. PZWL, Warszawa 1996; 196-377
  • 3. Gajewska R., Nabrzyski M., Szajek L.: Występowanie azotanów i azotynów w wybranych mrożonkach owocowo-warzywnych dla dzieci oraz w niektórych miodach pszczelich. Roczn. PZH, 1989; 40 (4-6): 266-273
  • 4. Polska Norma PN-92/A-75112. Owoce, warzywa i ich przetwory. Oznaczanie zawartości azotanów i azotynów, 1992

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-1589da53-93a2-4f90-b3c6-9dca8d216371
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.