Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1996
|
05
|
3
|
Tytuł artykułu
Studies on starch isolated from kudzu roots [ Pueraria lobata Willd.]
Autorzy
Achremowicz B.
,
Tanner R.D.
Warianty tytułu
PL
Badania skrobi wyizolowanej z korzeni kudzu [ Pueraria lobata Willd.]
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
cechy fizyczne
bialko
przemysl farmaceutyczny
korzenie
tluszcz
Pueraria lobata
kudzu
skrobia
cechy chemiczne
przemysl spozywczy
wykorzystanie
kleikowanie skrobi
oznaczanie
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
3
Opis fizyczny
s.63-71,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Achremowicz B.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Tanner R.D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1560a4f2-6b71-46a2-ba20-9841040cdc34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.