Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2006
|
04
|
05
|
Tytuł artykułu
Ziemniaczane specjaly, dziczyzna i sekacz
Autorzy
Wieczerzak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
sekacz
serwowanie posilkow
kuchnia podlaska
zaklady gastronomiczne
potrawy regionalne
potrawy z ziemniakow
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2006
Tom
04
Numer
05
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
Wieczerzak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-14f2526e-8c1d-463b-9ac5-1968572d9fcc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.