Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Zootechnica
2003
|
45
|
Tytuł artykułu
Wplyw preparatow chemicznych na przebieg fermentacji oraz jakosc kiszonek z wyslodkow buraczanych
Autorzy
Dolezal P.
,
Petkov K.
Warianty tytułu
EN
Influence of chemical preservation on fermentation process and quality of ensilaged sugar beet pulp
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
dodatki kiszonkarskie
pasze
sklad chemiczny
fermentacja
kwasy organiczne
wyslodki buraczane
jakosc
przebieg fermentacji
kiszenie
kiszonki z wyslodkow buraczanych
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Zootechnica
Rocznik
2003
Tom
45
Opis fizyczny
s.135-142,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dolezal P.
University of Agriculture and Forestry, Brno
autor
Petkov K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-14dde3db-9f05-441c-9621-5745aecf16af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.