Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2007
|
59
|
12
|
Tytuł artykułu
Smakowitosc miesa
Autorzy
Kolczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
miesnie
smak slony
tluszcz srodmiesniowy
mieso
smakowitosc
smak kwasny
dojrzewanie miesa
cechy sensoryczne
smak gorzki
smak slodki
zwiazki lotne
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
12
Opis fizyczny
s.26,28,fot.
Twórcy
autor
Kolczak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-149e313a-22bf-401e-ae6a-3aa45322d37e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.