Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2006
|
58
|
02
|
Tytuł artykułu
Prozdrowotne tendencje w przetworstwie miesa
Autorzy
Gwiazda S.
,
Pisula A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
tluszcze zwierzece
konsumenci
sol kuchenna
zywnosc prozdrowotna
azotyny
ograniczanie stosowania
przetwory miesne
azotany
higiena produkcji
spozycie zywnosci
przetworstwo miesa
ograniczanie spozycia
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
02
Opis fizyczny
s.12,14,16-18,rys.,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Gwiazda S.
autor
Pisula A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1436e57b-8fc7-4f50-b9c4-aacd6e4f73a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.