Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of rhubarb juice on phenolics and colour of unclarified apple juice
Autorzy
Oszmianski J
,
Sokol-Letowska A.
,
Kuczynski A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
barwa
zwiazki fenolowe
zywnosc
rabarbar
sok jablkowy
sok z rabarbaru
owoce
soki owocowe
warzywa
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
1
Opis fizyczny
s.83-92,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Oszmianski J
Polish Academy of Science,Lublin
autor
Sokol-Letowska A.
autor
Kuczynski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-141d9d2c-4141-4ffe-a274-1a288a4c5f0c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.