Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
1997
|
12
|
Tytuł artykułu
Rum
Autorzy
Gogolinski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rumy lekkie
surowce roslinne
rumy ciezkie
rum
historia
napoje alkoholowe
rumy syntetyczne
Saccharum officinarum
trzcina cukrowa
produkcja
procesy technologiczne
rumy aromatyzowane
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
1997
Numer
12
Opis fizyczny
s.58-62,fot.
Twórcy
autor
Gogolinski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1394c8d6-da8c-4ea0-b981-0c51df93d986
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.