Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw masowania na wybrane wlasciwosci fizykochemiczne miesni szynki
Autorzy
Gajewska-Szczerbal H.
,
Dolata W.
,
Piatek M.
,
Korbik T.
Warianty tytułu
EN
The effect of selected ingredients of brine and massaging conditions on the dynamics of changes in physicochemical parameters cured porcine muscles of ham
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso
peklowanie
kruchosc miesa
szynki
miesnie
masowanie miesa
wlasciwosci fizykochemiczne
pasteryzacja
zawartosc wody
aktywnosc wody
wyciek miesniowy
wyciek pasteryzacyjny
pH
zawartosc bialka
oznaczanie
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.43-54,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gajewska-Szczerbal H.
Wydzial Nauk o Zywnosci i Zywieniu, Instytut Technologii Miesa, Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan
autor
Dolata W.
autor
Piatek M.
autor
Korbik T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1352a2c3-87ec-4298-ac92-4c6769b70303
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.