PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 27 |

Tytuł artykułu

Metody identyfikacji gatunkowości żywności pochodzenia zwierzęcego

Autorzy

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Opis fizyczny

s.352-354,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Panstwowy Instytut Weterynaryjny, Pulawy

Bibliografia

  • 1. R. Pyz-Łukasik. Metody identyfikacji gatunkowej mięsa. Medycyna Weterynaryjna Nr 11/1998 str 732.
  • 2. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 15 lipca 1994r. O znakowaniu środków spożywczych.
  • 3. Councii Directive of 11 December 1989 concerning veterinary checks in in-tra-Community trade with a view to the completion of the internal market OJ L39530.12.89str.13
  • 4. Michael Unseid, Birgit Beyerman, Petra Brand and Rudolph Hiesel. Identification of the species origin of highly processed meat products by mitochondrial DNA sequence. PCR methods and applications p. 241 1995r
  • 5. Species identification test AOAC Official methods of Analysis (1990) p.948
  • 6. W. Babel. K. Hofmann. Elisa test on species specifity of gelatine and gelatine products. GME/SKW Biosystems 1998
  • 7. H. Rahbein. Electrophoretic techniques for species identification of fishery products. Lebensm.Unters. Forsch.109 (1990) str 1-10.
  • 8. A. Cespedes, T. Garcia, E. Carrera, Gonzalez, B. Sanz, P.E. Hernandez & R. Martin Identification of flatfish species using polymerase chain reaction (PCR) amplification and restriction analysis of the cytochrome b gene. Journal of Food Science March-April, 1998 Volume 63, No. 2 str. 206

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-12aafd1a-483c-4808-912b-aa4c2e3160ff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.