Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2005
|
60
|
Tytuł artykułu
Zawartosc beta-glukanu w slodzie w zaleznosci od miejsca uprawy jeczmienia
Autorzy
Michalowska D.
,
Baca E.
,
Kucharski T.
,
Klockiewicz-Kaminska E.
Warianty tytułu
EN
Beta-glucan content in malts depending on barley place of cultivation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
regiony
zawartosc beta-glukanu
uprawa roslin
beta-glukany
slod jeczmienny
jeczmien Bojas
jeczmien Scarlet
odmiany roslin
jeczmien browarny
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2005
Tom
60
Opis fizyczny
s.66-77,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Michalowska D.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Baca E.
autor
Kucharski T.
autor
Klockiewicz-Kaminska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-12989e8d-ccbc-41e1-a789-ff44910a1b49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.