Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosciowa modelowego produktu pasteryzowanego z miesa kurczat z dodatkiem buraka cwiklowego
Autorzy
Stasiak D.M.
Warianty tytułu
EN
Quality characteristic of fine grinded chicken meat model product with red beet addition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
przetwory drobiowe
buraki cwiklowe
pasteryzacja
produkty modelowe
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.173-180,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stasiak D.M.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-12658f8e-63eb-42e5-a4e5-5f5be8e87c37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.