Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2002
|
50
|
05
|
Tytuł artykułu
Zbozopochodne produkty u progu XXI wieku
Autorzy
Ceglinska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
przekaski
przetwory zbozowe
produkty zbozowe
zboza
makarony
wiek XXI
zywienie racjonalne
dieta
zywienie czlowieka
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2002
Tom
50
Numer
05
Opis fizyczny
s.19-22,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ceglinska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1223fd88-b6cf-4373-b9c7-df351cd6d802
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.