Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1995
|
07
|
Tytuł artykułu
Wplyw stopnia dojrzalosci nasion na wartosc odzywcza i przydatnosc technologiczna bobu
Autorzy
Gebczynski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
stopien dojrzalosci
azot ogolny
nasiona
rosliny straczkowe
wartosc odzywcza
bob
skladniki mineralne
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1995
Tom
07
Opis fizyczny
s.43-54,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gebczynski P.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-12156813-11f6-4672-8a4d-d440dd028f80
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.