Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
2001
|
10
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of extrusion-cooking temperature on the nutritive value of lupin seeds in fattening lambs
Autorzy
Pajak J.J.
,
Kowalczyk J.
,
Zebrowska T.
,
Kowalik B.
,
Dlugolecka Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Polish Merino lamb
extrusion-cooking temperature
protein degradability
nutritive value
animal physiology
lupin
lamb
animal nutrition
fattening lamb
seed
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
2
Opis fizyczny
p.357-362
Twórcy
autor
Pajak J.J.
Polish Academy of Sciences, 05-110 Jablonna, Poland
autor
Kowalczyk J.
autor
Zebrowska T.
autor
Kowalik B.
autor
Dlugolecka Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-10e8c259-5370-4c23-969f-711c73100abd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.