Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2006
|
04
|
11
|
Tytuł artykułu
Bogactwo smakow
Autorzy
Szczepanski E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
herbata
wymagania konsumenckie
zaklady gastronomiczne
napoje bezalkoholowe
konsumenci
smakowitosc
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2006
Tom
04
Numer
11
Opis fizyczny
s.32,fot.
Twórcy
autor
Szczepanski E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1018029e-7317-4bd3-9ecb-7941f1822649
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.