Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
2000
|
12
|
Tytuł artykułu
Wplyw rodzaju zakwasu i dodatku ziol na wlasciwosci serkow z mleka owczego
Autorzy
Bonczar G.
,
Wszolek M.
,
Paciorek A.
,
Ciuryk S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ziola
sery owcze
mleko owcze
serki owcze
serki kwasowo-podpuszczkowe
ocena organoleptyczna
zakwas twarogowy
serowarstwo
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
2000
Tom
12
Opis fizyczny
s.17-27,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bonczar G.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Wszolek M.
autor
Paciorek A.
autor
Ciuryk S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1002f3ea-0b17-41a8-b4fe-90c432f9239a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.