Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1996
|
48
|
01
|
Tytuł artykułu
Mieso drobiowe- zapiski technologa
Autorzy
Panasik M.
,
Swiderska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
przetwory miesne
zywnosc
ceny
jadalne surowce zwierzece
wartosc odzywcza
mieso drobiowe
mieso
tuszki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1996
Tom
48
Numer
01
Opis fizyczny
s.20-21,tab.,fot.
Twórcy
autor
Panasik M.
autor
Swiderska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0e7cb041-c684-45db-ba4b-c06f31d2aa6e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.