Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2004
|
1
|
Tytuł artykułu
Wedzenie
Autorzy
Schmidt M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
wlasciwosci przeciwutleniajace
formaldehyd
wedzenie
sklad chemiczny
surowce zwierzece
wytwarzanie
przeciwutleniacze
przetwory miesne
barwa
dzialanie bakteriobojcze
obrobka termiczna
fenole
utrwalanie zywnosci
dym wedzarniczy
dzialanie bakteriostatyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2004
Numer
1
Opis fizyczny
s.68-72,74,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Schmidt M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0e1e1579-052e-4d01-a118-d57a28a469ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.