Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Supl.2
|
Tytuł artykułu
Oporowe gotowanie przetworow miesnych - stan obecny i perspektywy
Autorzy
Piette G.
,
Dostie M.
,
Romaswamy H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
bezpieczenstwo zywnosciowe
nowe technologie
gotowanie oporowe
energia elektryczna
przetworstwo miesa
konferencje
jakosc
mieso
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.2
Opis fizyczny
s.51-64,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piette G.
Agriculture and Agri-Food Canada, Food Research and Development Centre, 3600 Bonlevard Casavant West, Saint-Hyacintte, QC, J2S 8E3, Canada
autor
Dostie M.
autor
Romaswamy H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0d9495d9-e201-4595-b79f-e07acffb1356
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.