Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2000
|
6
|
Tytuł artykułu
Wymagania wstepne zwiazane z wdrazaniem systemu HACCP - przyklady z praktyki
Autorzy
Bykowski P.J.
,
Hillar J.
,
Kolodziej K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
zdrowie czlowieka
normy miedzynarodowe
bezpieczenstwo zywnosciowe
ochrona zdrowia
higiena zywnosci
przemysl spozywczy
Kodeks Zywnosciowy
wdrozenia do praktyki
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Numer
6
Opis fizyczny
s.21-23
Twórcy
autor
Bykowski P.J.
Morski Instytut Rybacki, 81-332 Gdynia, ul.H.Kollataja 1
autor
Hillar J.
autor
Kolodziej K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0cc0cbc3-28d1-4d35-bef1-dbd2e76fa4c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.