Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2003
|
30
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc masla oraz skrzepu podpuszczkowego pochodzacego z mleka krow roznych ras
Autorzy
Grega T.
,
Najgebauer D.
,
Sady M.
,
Wiechniak-Malek M.
,
Kraszewski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
przetwory mleczne
genotyp
bydlo simental
rasy zwierzat
wlasciwosci fizykochemiczne
bydlo polskie czerwone
jakosc
maslo
bydlo czarno-biale
krowy mleczne
bydlo czerwono-biale
wlasciwosci organoleptyczne
skrzep podpuszczkowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2003
Tom
30
Numer
1
Opis fizyczny
s.151-159,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grega T.
Akademia Rolnicza, Al. 29 Listopada 52, 31-425 Krakow
autor
Najgebauer D.
autor
Sady M.
autor
Wiechniak-Malek M.
autor
Kraszewski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0c92d5f6-5b23-4b5d-b587-5865e5050e49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.