Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zielarskie
1994
|
36
|
01
|
Tytuł artykułu
Sol w naszej kuchni.Cz.I
Autorzy
Barylko-Pikielna N.
,
Jawor-Kulesza M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
choroby czlowieka
dodatki do zywnosci
konsumpcja
zywnosc
historia
sol kuchenna
higiena zywienia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zielarskie
Rocznik
1994
Tom
36
Numer
01
Opis fizyczny
s.2-4,tab.
Twórcy
autor
Barylko-Pikielna N.
Instytut Zywnosci i Zywienia,Warszawa
autor
Jawor-Kulesza M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0c3cab59-26a3-480b-955a-bd989f2d7f53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.