Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1992
|
2
|
Tytuł artykułu
Nowa norma dla maki pszennej
Autorzy
Jurga R.
,
Czyz I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
wartosc wypiekowa
piekarstwo
maka pszenna
normy polskie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1992
Numer
2
Opis fizyczny
s.2,5
Twórcy
autor
Jurga R.
Centralne Laboratorium Technologii Przetworstwa i Przechowalnictwa Zboz,Warszawa
autor
Czyz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0c1a0eb0-4797-414e-8e16-b1eb5851fe46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.