Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1993
|
28
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw kwasu mlekowego z fosforanem trisodowym i chlorkiem sodowym na rozpuszczalnosc bialek oraz niektore wlasciwosci fizyczne farszow z dorszy baltyckich w czasie zamrazalniczego skladowania
Autorzy
Swiniarska J.
,
Zarzycki B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
formaldehyd
bialko
zywnosc
stabilnosc
konserwowanie
zamrazanie
wlasciwosci fizyczne
rozpuszczalnosc
dorsze
farsze rybne
chlorek sodu
kwas mlekowy
fosforan trisodowy
ryby
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1993
Tom
28
Numer
4
Opis fizyczny
s.29-32,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Swiniarska J.
Akademia Rolnicza,Szczecin
autor
Zarzycki B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0bc90d1e-7670-4d10-b3c9-d328079685f3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.