Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
1999
|
13
|
4
|
Tytuł artykułu
Physical properties of extrusion-cooked vegetable raw materials
Autorzy
Opydo B.
,
Moscicki L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
physical property
raw material
moisture content
chemical composition
extrudate
extrusion-cooking
cereal
vegetable
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
1999
Tom
13
Numer
4
Opis fizyczny
p.493-496
Twórcy
autor
Opydo B.
University of Agriculture, Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin, Poland
autor
Moscicki L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0afe10c9-04d9-4599-93f6-383db37b9181
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.