Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2001
|
05
|
Tytuł artykułu
Pozytywne i negatywne aspekty obecnosci drozdzy w produktach mleczarskich
Autorzy
Chrzanowska J.
,
Wojtatowicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kefir
przetwory mleczne
liczebnosc populacji
sklad gatunkowy
sery
mleczarstwo
wykorzystanie
kumys
napoje fermentowane
drozdze
kultury starterowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2001
Numer
05
Opis fizyczny
s.230-233,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Chrzanowska J.
Akademia Rolnicza, ul.C.Norwida 25, 50-375 Wroclaw
autor
Wojtatowicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0a6e0e32-39b4-44c1-8b35-cb206b568ed3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.