Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
07
|
Tytuł artykułu
Sensoryczna profilowa analiza tekstury w ocenie jakosci modelowych kielbas
Autorzy
Makala H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
tekstura zywnosci
koncentraty spozywcze
ocena jakosci
kielbasy
emulsje ze skorek
kazeinian sodu
analiza sensoryczna
izolaty
osocze
bialka niemiesniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
07
Opis fizyczny
s.42,44-46,rys.,wykr.,tab.
Twórcy
autor
Makala H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0a1ab222-ccb5-480a-a68a-8871f0297234
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.