Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2000
|
52
|
05
|
Tytuł artykułu
Wplyw czynnikow poubojowych na kruchosc wolowiny
Autorzy
Kolczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
miesnie szkieletowe
kruchosc miesa
mieso wolowe
mieso kulinarne
dojrzewanie miesa
zmiany poubojowe
czynniki poubojowe
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
05
Opis fizyczny
s.28-31
Twórcy
autor
Kolczak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0a120aea-b898-4c43-9748-1ab6b539faa8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.