Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of culinary processes on nitrate, nitrite and carotenoids content in carrot
Autorzy
Wieczorek C
,
Motyka M.
,
Pecka W.
,
Zalewski S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wplyw procesow kulinarnych na zawartosc azotanow, azotynow i karotenoidow w marchwi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
obrobka kulinarna
azotany
analiza zywnosci
zywnosc
marchew
gotowanie
moczenie
karotenoidy
azotyny
zwiazki azotowe
warzywa
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
3
Opis fizyczny
s.127-137,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wieczorek C
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Motyka M.
autor
Pecka W.
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-09d69448-684b-494c-ad2f-91fbdc441563
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.