Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Tajemnica croissantow
Autorzy
Grudzinski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
ciasto polfrancuskie
croissanty
receptury
procesy produkcyjne
walkowanie ciasta
ciecie
zwijanie ciasta
firma Fritsch
rogaliki croissant zob.croissanty
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.44,46-48,rys.,tab.
Twórcy
autor
Grudzinski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-09a77fdb-16af-4b1a-842b-56c1d7a381a1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.