Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
1997
|
35
|
2
|
Tytuł artykułu
Ujednolicone kryteria oceny miesa kroliczego
Autorzy
Niedzwiadek S
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci chemiczne
wlasciwosci biologiczne
analiza sensoryczna
wlasciwosci fizykochemiczne
ocena
jakosc
kryteria oceny
mieso krolicze
mieso
EN
chemical property
biological property
sensory analysis
physicochemical property
assessment
quality
evaluation criterion
rabbit meat
meat
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Instytut Zootechniki
Rocznik
1997
Tom
35
Numer
2
Opis fizyczny
s.35-46
Twórcy
autor
Niedzwiadek S
Instytut Zootechniki, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0936930a-b39a-40fb-8138-811f8e75faa2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.