Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
Wplyw skladu surowcowego i stopnia uwodnienia zamiennika tluszczu na charakterystyke sensoryczna tekstury drobnorozdrobnionej konserwy modelowej poddanej substytucji tluszczu
Autorzy
Kostyra E.
,
Olkiewicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
zawartosc tluszczu
przetwory miesne
sklad surowcowy
zywnosc ekologiczna
analiza sensoryczna
zamienniki tluszczu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
s.163-178,tab.,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kostyra E.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Olkiewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-090dbe5d-7b93-415a-aa4e-188f9d9ad7ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.