Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2001
|
53
|
01
|
Tytuł artykułu
Konkurs Wedlin - Jesien 2000
Autorzy
Zawadzka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kielbasy surowe
wedzonki parzone
kielbasy suszone
Polska
przemysl miesny
ocena sensoryczna
Konkurs Wedlin-Jesien'2000
jakosc
konkursy
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2001
Tom
53
Numer
01
Opis fizyczny
s.52-53,fot.
Twórcy
autor
Zawadzka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0909f22f-12aa-4c48-a4de-da3619e7bb19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.