Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2001
|
55
|
05
|
Tytuł artykułu
Krajowe serowarstwo przed i po wstapieniu do UE
Autorzy
Reps A
Warianty tytułu
EN
Domestic cheese making before and after joining European Union
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
sery
firmy zagraniczne
mleczarstwo
spozycie zywnosci
Polska
perspektywy
serowarstwo
inwestycje
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
05
Opis fizyczny
s.33-34,47
Twórcy
autor
Reps A
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, 10-957 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-088372eb-e220-46cb-b428-9d81c17a5f1c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.