Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1995
|
1
|
Tytuł artykułu
Pozadane i niepozadane dzialanie wedzenia. Rola skladu i stezenia dymu
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedzenie
sklad chemiczny
konserwowanie zywnosci
zywnosc
dzialanie przeciwutleniajace
aromat
wedzenie zimne
dym wedzarniczy w plynie
mieso
barwa
przetwory miesne
dzialanie mikrobiostatyczne
analiza sensoryczna
wedzenie gorace
przetworstwo miesa
dzialanie przeciwbakteryjne
wedzenie cieple
dym wedzarniczy
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1995
Numer
1
Opis fizyczny
s.8,10,12-14,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-07b15709-7ca5-4e3f-b0e3-3d832417d629
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.