Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
2
|
Tytuł artykułu
Physico-chemical characteristics of faba bean [ Vicia faba ] fats
Autorzy
Zadernowski R
,
Borowska J.
,
Kozlowska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka fizykochemiczna tluszczu bobiku
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
surowce roslinne
utlenianie
nasiona
rosliny straczkowe
chromatografia cienkowarstwowa
chromatografia kolumnowa
tluszcze
wlasciwosci fizykochemiczne
bobik
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
2
Opis fizyczny
s.31-38,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zadernowski R
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Borowska J.
autor
Kozlowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-078b46d4-04e1-4c7d-b843-9c8f3bd55cf5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.