Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2002
|
77
|
Tytuł artykułu
Effect of concentrated microwave field on the rheological properties of liquid whole egg
Autorzy
Oziemblowski M.
,
Regiec P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
rheological property
microwave field
viscosity
liquid whole egg
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2002
Tom
77
Opis fizyczny
p.87-93,fig.,ref.
Twórcy
autor
Oziemblowski M.
Agricultural University, Norwida 25, 53-375 Wroclaw, Poland
autor
Regiec P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-071a9238-2209-4ea1-8699-1e3f35b9bea0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.