Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2006
|
11
|
Tytuł artykułu
Preferencje konsumentow i spozycie mlecznych napojow probiotycznych
Autorzy
Polom A.
,
Rejman K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
walory zdrowotne
preferencje konsumentow
mleczarstwo
konsumenci
smakowitosc
badania ankietowe
napoje probiotyczne
czestotliwosc spozycia
dietetyka
zywnosc funkcjonalna
spozycie zywnosci
przetworstwo mleka
napoje mleczne
wartosc odzywcza
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2006
Numer
11
Opis fizyczny
s.4-6,8,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Polom A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Rejman K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-069c5a6b-3760-4ffe-b330-3f6dbfebf0cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.