Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1995
|
47
|
10
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie skorek wieprzowych i drobiowych w produkcji farszow drobnorozdrobnionych. Czesc II. Wplyw dodatku modyfikowanych skorek wieprzowych i drobiowych na wlasciwosci farszow drobnorozdrobnionych
Autorzy
Grochalska D.
,
Slowinski M.
,
Mroczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
farsze miesne
nowe technologie
kolagen
zastosowanie
przetworstwo miesa
jadalne surowce zwierzece
modyfikacje
skorki wieprzowe
farsze drobnorozdrobnione
skorki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1995
Tom
47
Numer
10
Opis fizyczny
s.32-35,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grochalska D.
autor
Slowinski M.
autor
Mroczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-067c1729-527f-4aaf-9f75-be5796aed839
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.