Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Sklad kwasow tluszczowych serow podpuszczkowych pochodzacych z rejonow Polski: polnocnego, wschodniego i centralnego
Autorzy
Rutkowska J.
,
Sadowska A.
,
Tabaszewska M.
,
Stolyhwo A.
Warianty tytułu
EN
Fatty acid composition of hard cheeses from north, eastern and central region of Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
sery podpuszczkowe
kwasy tluszczowe
sklad kwasow tluszczowych
sery twarde
Polska Polnocna
Polska Wschodnia
Polska Centralna
sezonowosc
EN
food
rennet cheese
fatty acid
fatty acid content
hard cheese
Northern Poland
Eastern Poland
Central Poland
seasonality
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.263-269,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rutkowska J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
Sadowska A.
autor
Tabaszewska M.
autor
Stolyhwo A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-05c832f6-79e3-48ed-aade-dccd3f383a60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.