Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1994
|
52
|
Tytuł artykułu
Otrzymywanie preparatu blonnikowego z wyslodkow buraczanych
Autorzy
Boruch M.
,
Sucharzewska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
sklad chemiczny
zywnosc
dieta
produkcja
pektyny
surowce roslinne
preparat Pectocel
dodatki do zywnosci
wyslodki buraczane
ekstrakcja
procesy technologiczne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1994
Tom
52
Opis fizyczny
s.19-30,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Boruch M.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Sucharzewska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-05ba6954-b7da-43e8-866c-f946e04942e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.