PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie analizy fluorescencji chlorofilu do wykrywania stresow temperaturowych u warzyw i owocow oraz oceny ich stanu fizjologicznego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Importance of chlorophyll fluorescence analysis in postharvest quality evaluation of vegetables and fruits and their physiological state

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Opis fizyczny

s.31-39,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-05349056-15ca-4c39-b7c9-64bac72bab06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.